Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο OK

Κατηγορίες Κατηγορίες

New
Best seller

LE-701B RealHunter Παθητικές Ωτοασπίδες

16.95
LE-701Β
+
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Τα  ακουστικά RealHunter PASSiVE  είναι εξαιρετικά  άνετα και ελαφριά  παθητικά προστατευτικά ακοής για κάθε προϋπολογισμό. Η κατασκευή τους επιτρέπει τη λειτουργική αναδίπλωση, χάρη στην οποία είναι συμπαγή όταν μεταφέρονται. Έχουν εργονομικά διαμορφωμένο κεφαλόδεσμο και σύστημα ρύθμισης των ωμοπλάτων, το οποίο αυξάνει την άνεση κατά τη χρήση τους. Τα προστατευτικά αυτιών έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως τα αυτιά και να προστατεύονται επαρκώς από τον υπερβολικό θόρυβο. Αυτό το μοντέλο έχει μαξιλάρια αυτιού σε μαύρο χρώμα.

Ακουστικά RealHunter  ΠΑΘΗΤΙΚΗ  έχουν επίσης μια ιδιαίτερη πλευρά προφίλ για το φάρο, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η shooter να λάβει τη σωστή θέση για έναν πυροβολισμό. Τα προστατευτικά ακοής Real Hunter έχουν βαθμολογία NRR * 20dB.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Συντελεστής μείωσης θορύβου NRR *: 20 dB
  • ρύθμιση της κεφαλής: ναι 
  • Βάρος: 200 γραμμάρια

24 μήνες εγγύηση. 

* NRR  - Βαθμός μείωσης θορύβου - ο δείκτης μείωσης θορύβου στην πολωνική σημαίνει το κατά προσέγγιση επίπεδο θορύβου που επιτυγχάνεται χάρη στον προστατευτικό, εκφραζόμενο σε dB.

Κατασκευαστής:
RealHunter

δε βρεθηκαν εγγραφες

Γράψτε μια Κριτική

Δείτε Ακόμη

New
Best seller
16.90
New
19.95