Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο OK

Κατηγορίες Κατηγορίες

LE-401B RealHunter Ηλεκτρονικές Ωτοασπίδες + Αντιβαλλιστικά Γυαλιά

Κατασκευαστής: RealHunter
59.95
LE401B
+
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Τα ακουστικά RealHunter ACTiVE Pro είναι επαγγελματικά προστατευτικά ακοής που λειτουργούν τόσο σε ενεργή όσο και σε παθητική λειτουργία (23 dB NRR *). Δύο κατευθυντικά μικρόφωνα ενσωματωμένα στο σώμα και κλειστά με ανθεκτικό πλαστικό περίβλημα χαρακτηρίζονται από υψηλή ευαισθησία και ακρίβεια. Χάρη σε αυτά, ο χρήστης μπορεί να διεξάγει εύκολα και ελεύθερα συνομιλίες ή να ακούει τους ήχους του περιβάλλοντος, ενώ είναι σίγουρος ότι οι εξωτερικοί ήχοι του εξωτερικού άνω των 85 dB θα είναι έγκαιροι και αποτελεσματικά αποκομμένοι.

Τα ενεργά ωτοασπίδες RealHunter ACTiVE Pro τροφοδοτούνται από δύο μπαταρίες AAA και ο έλεγχος γίνεται με ένα κουμπί που ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή. Ο περαιτέρω έλεγχος του κουμπιού αυξάνει ή μειώνει την ένταση του ήχου.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του ACTiVE Pro, το οποίο σίγουρα θα ικανοποιήσει πολλούς ανθρώπους, είναι ένας μίνι βύσμα που σας επιτρέπει να συνδέσετε ραδιόφωνο, mp3 player ή κινητό τηλέφωνο, μετατρέποντας τα ακουστικά μας σε "παίζοντας" εξοπλισμό. Είναι σημαντικό ότι, παρά την αναπαραγωγή από μια εξωτερική συσκευή, τα προστατευτικά εξακολουθούν να κατεβαίνουν τους θορύβους του περιβάλλοντος και να αποκόπτουν τα επίπεδα που υπερβαίνουν τα 85 dB.

Από την πλευρά, δίπλα στο κουμπί ελέγχου μπορούμε να βρούμε μια δίοδο ελέγχου, αφού ενεργοποιήσουμε τα ακουστικά που ενεργοποιεί, ενημερώνοντάς μας για τον τρέχον τρόπο λειτουργίας - ενεργό ή παθητικό.

Το ούτι που βρίσκεται σε άμεση επαφή με τα αυτιά μας είναι απαλό και λεπτό. Έχει μια τρύπα που απομακρύνει τον υπερβολικό αέρα, χάρη στην οποία τα προστατευτικά προσκολλώνται πολύ καλά στο κεφάλι μας. Η κεφαλή είναι διακοσμημένη με ένα ευχάριστο ύφασμα από ύφασμα. Το μεγάλο εύρος ρύθμισης των προστατευτικών αυτιών θα τα κάνει ασφαλή.

RealHunter Activ Pro σίγουρα επιστήσει την προσοχή των κυνηγών, οι αθλητές σκοποβολής και ένστολοι εργαζόμενοι που καθημερινά ασχολούνται με ένα μεγάλο όπλο, και όλα αυτά χάρη να περιορίσετε συσκευές προφίλ που παρασκευάζεται ειδικά για το φάρο.

Μαζί με το ακουστικό, ο πελάτης λαμβάνει επίσης προστατευτικά γυαλιά ασφαλείας που έχουν το πρότυπο ANSI. Το παχύ γυαλί από διαφανές πλαστικό που δεν στρεβλώνει την εικόνα προστατεύει αποτελεσματικά την όραση σε καταστάσεις κρίσης. Ανθεκτικότητα και αντοχή φακούς επιβεβαίωσε δοκιμής μας - μια άμεση πυροβολισμό σκάγι τουφέκι απότομη αέρα 17J ενέργειας από απόσταση 1 μέτρου, δεν διαπέρασε γυαλιά RealHunter. Θα πρέπει επίσης να αναφερθεί η ρύθμιση των βαλβίδων και των μαξιλαριών μαλακών ελαστικών.

Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά του ACTiVE Pro:

  • παθητική λειτουργία λειτουργίας (23 dB NRR *) και ενεργή (αποκοπή άνω των 85 dB)
  • δύο σταθερά κατευθυντικά μικρόφωνα
  • υποδοχή μίνι βύσματος για τη σύνδεση εξωτερικής συσκευής (συμπεριλαμβάνεται καλώδιο)
  • μια δίοδος που ενημερώνει για την τρέχουσα λειτουργία της συσκευής
  • πλάγια προφίλ για το αρχείο καταγραφής

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • NRR * συντελεστής μείωσης θορύβου: 23 dB
  • αποκοπή ήχων πάνω: 85 dB
  • τροφοδοσία: 2 x AAA (δεν περιλαμβάνεται)
  • Βάρος: 272 γραμμάρια (χωρίς μπαταρίες)

24 μήνες εγγύηση.

* NRR - Βαθμός μείωσης θορύβου - ο δείκτης μείωσης θορύβου στην πολωνική σημαίνει το κατά προσέγγιση επίπεδο θορύβου που επιτυγχάνεται χάρη στον προστατευτικό, εκφραζόμενο σε dB.

Κατασκευαστής:
RealHunter

δε βρεθηκαν εγγραφες

Γράψτε μια Κριτική