Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο OK

Κατηγορίες Κατηγορίες

Best seller

LE-401A RealHunter Ηλεκτρονικές Ωτοασπίδες

Κατασκευαστής: RealHunter
29.95
LE-401A
+
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Τα  ακουστικά  RealHunter ACTiVE είναι σύγχρονες ωτοασπίδες με ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου  (ενεργό ηχομονωτικό σύστημα). Χάρη σε αυτό, τα ακουστικά Real Hunter αποκλείουν αυτόματα όλους τους ομοιόμορφους ήχους πάνω από 85 dB. 

 Αυτή η λύση θα σας επιτρέψει να μιλάτε ελεύθερα με τους συναδέλφους που ασχολούνται με την αλιεία ή την σκοποβολή, προστατεύοντας ταυτόχρονα την ακοή σας κατά τη διάρκεια της δραστηριόητας σας.

Τα ακουστικά RealHunter  ACTiVE  είναι εξοπλισμένα με ένα εξαιρετικά ευαίσθητο κατευθυντικό μικρόφωνο.Το σύστημα ελέγχου ενεργοποιείται περιστρέφοντας το κουμπί που βρίσκεται στο πλάι ενός από τα προστατευτικά του αυτιού. Ο ίδιος διακόπτης ρυθμίζει την ένταση ώστε να ταιριάζει με την κατάσταση.

Τα ακουστικά RealHunter έχουν  εργονομικά διαμορφωμένο στήριγμα κεφαλής και ένα σύστημα ρύθμισης των ακουστικών, το οποίο αυξάνει την άνεση κατά τη χρήση. Οι ωτοασπίδες έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως τα αυτιά και να προστατεύονται επαρκώς από τον υπερβολικό θόρυβο. Αυτό το μοντέλο έχει μαξιλάρια αυτιού σε μαύρο χρώμα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • NRR * συντελεστής μείωσης θορύβου: 26 dB
  • αποκοπή ήχων πάνω: 85 dB
  • τροφοδοσία: 2 x AA (δεν περιλαμβάνεται)
  • Βάρος: 260 γραμμάρια (χωρίς μπαταρίες)

24 μήνες εγγύηση.

* NRR  - Βαθμός μείωσης θορύβου - ο δείκτης μείωσης θορύβου στην πολωνική σημαίνει το κατά προσέγγιση επίπεδο θορύβου που επιτυγχάνεται χάρη στον προστατευτικό, εκφραζόμενο σε dB.

Κατασκευαστής:
RealHunter

δε βρεθηκαν εγγραφες

Γράψτε μια Κριτική