Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο OK

Κατηγορίες Κατηγορίες

1013530 Ωτοασπίδες Honeywell Impact Sport

115.00
1013530
+
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Οι αγαπημενες ηλεκτρονικές ωτοασπίδες του παγκοσμιου πρωταθλητη Rod Leatham και πολλων εκπαιδευτών όπως του Frank Proctor. 

Οι ηλεκτρονικές ωτοασπίδες Howard Leight Impact™ Sport από την Honeywell ενισχύουν τον ήχο, ενώ αυτόματα μπλοκάρουν τα επικίνδυνα επίπεδα θορύβου. Επιτρέπουν την  άμεση τοποθέτηση μικρόφωνων που ενισχύουν τον ήχο για πιο φυσική ακρόαση ενώ το κλείδωμα των βλαβερών παρορμητικών θορύβων πάνω από 82 dB. Οι ωτοασπίδες Impact™ Sport είναι άνετες και ανθεκτικές στην εκτεταμένη φθορά με σύγχρονη και ρυθμιζόμενη εφαρμογή. Ο σχεδιασμός χαμηλού προφίλ (earcup ) με κοφτό σχήμα επιτρέποντας την άνεση στην σκόπευση και όχι μόνο.Η εξωτερική υποδοχή ήχου σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε πηγή ήχου, όπως MP3, CD ή σαρωτές.  Το σύστημα Noise Reduction Rating 22. με αυτόματη 4ωρη απενεργοποίηση επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως 350 ώρες. Ένα κουμπί ελέγχου της έντασης επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση για να αλλάξετε το επίπεδο της έντασης σε κάθε αυτί. Μπορείτε εύκολα να τις αποθηκεύσετε στην τσάντα σας, λόγω της αναδιπλούμενη σχεδίαση τους.

  • Το πακέτο περιλαμβάνει , 2 μπαταρίες AAA και AUX καλώδιο εισόδου.

 

Κατασκευαστής:
Honeywell

δε βρεθηκαν εγγραφες

Γράψτε μια Κριτική