Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο OK

Κατηγορίες Κατηγορίες

Best seller

1008Χ Θήκη Πιστολιού Σκοποβολής IPSC, DAA Race Master

Κατασκευαστής: DAA
190.00
1008Χ
+
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Η θήκη αυτή είναι από τις πιο εξελιγμένες για το αγώνισμα της Σκοποβολής IPSC. Είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ανοδιομένο αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι και προσφέρεται σε χρώματα μαύρο, μπλε, κόκκινο και ασημί.

Το σημαντικότερο μέρος της θήκης είναι ο νέος πατενταρισμένος μηχανισμός συγκράτησης της, ο οποίος προσφέρει ανεμπόδιστο τράβηγμα του πιστολιού αλλά ταυτόχρονα και στιβαρό κράτημα, όταν είναι τοποθετημένο στη θήκη.


Αυτό το χαρακτηριστικό οφείλεται σε ένα μοναδικό εσωτερικό τεμάχιο το οποίο έχει ακριβώς το σχήμα του μπροστινού μέρους του υποφυλακτήρα της σκανδάλης. Αυτό το ταίριασμα είναι και ο λόγος που το όπλο έχει τόσο μεγάλη σταθερότητα μέσα στη θήκη. Καθώς το πιστόλι τραβιέται, αυτό το τεμάχιο γλιστρά στο πλάι και απελευθερώνει τον υποφυλακτήρα της σκανδάλης ώστε να τραβηχτεί το πιστόλι, με μόνο 6 – 8 χιλ. κίνηση προς τα πάνω.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της θήκης είναι και η δυνατότητα ρύθμισης της. Η Race master προσφέρει απεριόριστες ρυθμίσεις και λόγω της κατασκευής της από αλουμίνιο, όταν την σφίξετε σε μία συγκεκριμένη θέση, θα μείνει εκεί!
Όλες οι ρυθμίσεις της θήκης μπορούν να γίνουν καθώς τη φοράτε στη ζώνη σας. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τη ρύθμιση της σωστής θέσης. Μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος του πιστολιού και την απόσταση του από το σώμα, καθώς και την κλίση της θήκης σε όλες τις κατευθύνσεις.

Η θήκη επίσης διαθέτει ένα μοχλό ο οποίος κλειδώνει το πιστόλι στη θήκη. Ο μοχλός αυτό είναι έξυπνα τοποθετημένος ακριβώς κάτω από τον υποφυλακτήρα της σκανδάλης ώστε σε περίπτωση που ξεχάσετε να ξεκλειδώσετε το όπλο, να μπορείτε να το κάνετε με τη φυσική κίνηση που τα δάκτυλα σας αγκαλιάζουν τη λαβή. Επίσης, διαθέτει και δυνατότητα ρύθμισης της δύναμης απελευθέρωσης του όπλου, με τη βοήθεια ενός περιστροφικού κομβίου.

Το σύστημα τοποθέτησης της θήκης στη ζώνη, είναι λεπτό και μοντέρνου σχεδιασμού. Είναι λεπτό στο εσωτερικό της ζώνης, για να μην σας ενοχλεί όταν τη φοράτε για αρκετές ώρες, καθώς και για να πιάνει το velcro της ζώνης και σε αυτό το σημείο.

Παρότι η θήκη Race Master πωλείται συγκεκριμένα για κάθε όπλο, είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να σας επιτρέπει να την μετατρέπετε για διαφορετικά όπλα, χωρίς να χρειάζεται να πάρετε μια καινούρια θήκη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραγγείλετε το εσωτερικό τεμάχιο το οποίο πωλείται και ξεχωριστά, που ταιριάζει στο όπλο σας.


Κατασκευαστής:
DAA
πιστευω οτι η θηκη αυτη ειναι οτι καλητερο κυκλοφωρει αυτη την στιγμη στην αγορα ...Με πολλες ρυθμισεις για να ερθει στα μετρα σας ...Αλλα το κυριοτερο η θηκη αυτη ειναι σχεδιασμενη απο ενα G. MASTER της IPSC Saul Kirsch
Γράψτε μια Κριτική