Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο OK

Κατηγορίες Κατηγορίες

New
Best seller

100291 Προστατευτική Βαλίτσα CED (Medium)

75.00
100291
+
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Οι σκληρές θήκες της CED είναι υδατοστεγής, αεροστεγής, με μεγάλη αντοχή στις κρούσεις, ικανές να αντέξουν σε αρκετά ακραίες συνθήκες. Κρατάνε τον εξοπλισμός σας ασφαλή και απαραίτητες για την μεταφορά ή αερομεταφορά των πολύτιμων ειδών, ή των πιστολιών σας.
Κάθε θήκη διαθέτει πολλαπλά στρώματα αφρώδους υλικού με σχήμα αυγοθήκης στη μία πλευρά, και προ-κομμένου σε κύβους, στην άλλη. Έτσι για γρήγορη χρήση, απλά τοποθετήστε το πιστόλι σας στην πλευρά του αφρού με σχήμα αυγοθήκης, και είστε έτοιμοι για το ταξίδι σας. Σε περίπτωση όμως που τα υλικά σας είναι πολύ ευαίσθητα ή για μακρύτερα ταξίδια, γυρίστε τον αφρό ανάποδα, και αφαιρέστε τα κατάλληλα προ-κομμένα κυβάκια, ώστε να δημιουργήσετε μέσα στο αφρώδες υλικό, το ακριβές σχήμα του εξοπλισμού σας, για την μέγιστη προστασία.

Το ανθεκτικό υλικό PP που χρησιμοποιείται στις θήκες, τις κάνει στην κυριολεξία άθραυστες. Διαθέτουν αναδιπλούμενο χερούλι, το αφρώδες υλικό, υποδοχή για λουκέτο, βαλβίδα για την απελευθέρωση της ατμοσφαιρικής πίεσης και έχουν υποδοχές για την τοποθέτηση της μίας επάνω στην άλλη. Οι πείροι του μεντεσέ τους είναι από ανοξείδωτο ατσάλι.

Η βαλίτσα μεσαίου μεγέθους (medium), έχει βάρος 2 κιλά και διαστάσεις 33 Χ 28 Χ 12 εκατ.

Εσωτερικές διαστάσεις: 29,5 Χ 21,5 χιλ.

Κατασκευαστής:
CED

δε βρεθηκαν εγγραφες

Γράψτε μια Κριτική